لیزر صورت جای جوش

لیزر صورت برای جای جوش و زخم

خیلی از ما، روی صورتمان جای زخم و جای جوش داریم که آفت زیبایی مان شده است! شاید هر روز به این مساله فکر کنیم که اگر این خط و خش ها و اسکار ها و فرورفتگی های پوست پرتقالی طور، روی صورتمان نبود چقدر زیباتر میشدیم! شاید حتی به آرایش هم نیازی نداشتیم و روزها فقط با یک ضد آفتاب ساده بی رنگ از خانه بیرون میزدیم! این روزها اسم لیزر صورت زیاد به گوشمان خورده است. شاید تنها راه رفع این نقوش دوست نداشتنی صورتمان همین باشد! اینجا قصد داریم بیشتر در مورد آن بدانیم …

لیزر صورت برای جای زخم

اسکار زخم یادآور ناخوشایندی از روند سلامت بدن است . هنگامی که پوست شما پس از حادثه ، عفونت ، التهاب یا جراحی خود به خود زخم را ترمیم می کند ، اسکار یا جای آن باقی می ماند. برخی از این اسکار ها  جای جوش هایی هستند که به درمان آن  ها پرداخته نشده است. زخم ها از نظر شکل و اندازه متفاوت هستند. ممکن است با گذشت زمان قرمز و ضخیم شوند و یا حتی محو شوند. گاهی هم شاید اسکارهایی باقی گذارند که باعث شود به فکر روش های زیبایی برای از بین بردن آنها باشید.

این روزها ، فناوری لیزر پوست پیشرفت کرده است تا جایی که می توان اقدامات بسیاری برای درمان زخم ها انجام داد. لیزر، از بین برنده یا کاهش دهنده ی اسکار روشی معمول است که در مطب متخصصان پوست یا کلینیک های  لیزر پوست انجام می شود. با استفاده از لیزر ، بسته به شدت آنها ، جای زخم ها به میزان قابل توجهی کاهش می یابند و احتمالاً پاک می شوند.

انواع لیزر صورت

سه نوع اصلی از درمان های لیزر پوست موجود است:

لیزر صورت برای جای جوش

لیزر بازسازی کننده پوست

 در این روش درمانی ، متخصصان پوست از لیزر پرقدرت برای از بین بردن لایه سطحی پوست که زخم شده است استفاده می کنند. لیزر همچنین به لایه های میانی پوست نیز نفوذ کرده و پوست را محکم و صاف می کند.

لیزر بازسازی کننده پوست به صورت سرپایی در مطب پزشک یا کلینیک لیزر پوست انجام می شود و معمولاً یک تا دو ساعت طول می کشد. استفاده از عینک در حین لیزر از چشم های شما در برابر نور لیزر محافظت می کند و برای کاهش درد، بی حس کننده موضعی به شما زده می شود. متخصص پوست، پروب  لیزر را بر روی اسکار زخم قرار می دهد تا سلول های آسیب دیده پوست را از بین ببرد. در هر بار قرارگیری پروب لیزر ، سلول های بیشتری را از بین می برد.

انواع لیزر بازسازی پوست برای جای جوش

دو نوع لیزر برای بازسازی مجدد پوست وجود دارد که هر یک دارای جوانب مثبت و منفی هستند :

لیزر CO2 برای جای جوش

لیزر CO2 

لیزر قدرتمندی است که به اعماق پوست نفوذ می کند و در رفع اسکارهای ضخیم تر و عمیق تر بهتر عمل می کند. در نتیجه، زمان ریکاوری طولانی تر است(معمولاً حدود دو هفته). این روش همچنین می تواند دردناک باشد.

لیزر اربیوم یاگ

لیزر اربیوم YAG نسبت به لیزر CO2 از قدرت کمتری برخوردار است و بیشتر در درمان زخم های کم عمق مورد استفاده قرار می گیرد. هنگام از بین بردن اسکار زخم با استفاده از این لیزر، به بی حسی موضعی کمتری نیاز خواهید داشت و زمان بهبودی شما سریعتر (حدود یک هفته) خواهد بود. هم چنین این نوع لیزر می تواند گران باشد.

درمان انواع جوش صورت

بیشتر بخوانید

                            راه درمان انواع جوش چگونه است؟ دکتر رعنا هاشمی به این سوال پاسخ می دهد. روی دکمه زیر کلیک کنید.

درمان انواع جوش صورت

لیزر فرکشنال

این لیزر درمانی دقیق، از پرتوهای ریز نوری استفاده می کند که به عمق پوست نفوذ می کنند. نتیجه آن، ده ها یا حتی صدها سوراخ ریزی است که در آن سلول های پوستی برداشته و توسط پوست سالم احاطه می شوند. این سوراخ ها به تجزیه ی سلول های قدیمی و هم زمان تحریک تولید کلاژن در لایه های عمیق تر پوست کمک می کنند. پوست سالم اطراف آن به بهبودی سریع آسیب ایجاد شده توسط لیزر درمانی کمک می کنند و در نتیجه سلول های تازه و جدید پوست ایجاد می شوند.

لیزر فراکشنال برای جای جوش

در این روش بی حسی موضعی از ایجاد درد جلوگیری می کند. این روش درمانی کمتر تهاجمی است و نیاز به زمان کمی برای بهبودی دارد. همچنین به اندازه لیزر بازسازی کامل، بهبودی ایجاد نمی کند . بیماران معمولاً دچار قرمزی یا تورم جزئی می شوند که در طی چند روز محو خواهد شد.

به احتمال زیاد به سه تا پنج جلسه درمان به فاصله یک هفته نیاز دارید. در حالی که بهبودی فوراً پس از یک جلسه مشاهده می شود، اما  برای رسیدن به نتایج واقعی درمان باید چند ماه صبر کنید.  اگر یک ناحیه خاص از پوست شما تحت درمان قرار بگیرد، مبلغ کمتری را می پردازید.

میکرونیدلینگ چیست

بیشتر بخوانید

                                                    میکرونیدلینگ، روشی شگفت انگیز برای جوانسازی پوست صورت و رهایی از اسکار

میکرونیدلینگ

لیزر بازسازی کننده غیر ساینده

متخصصان پوست از لیزرهای مادون قرمز برای گرم کردن لایه های داخلی پوست استفاده می کنند که سطح پوست دست نخورده می ماند. این امر باعث تولید کلاژن و ایجاد سلول های جدید پوست می شود تا جایگزین سلول های آسیب دیده زخم شوند. مزیت این روش زمان کوتاه آن است چون به زمان ریکاوری نیاز ندارد. 

این روش می تواند تا حدودی دردناک باشد اما در حال انجام لیزر، یک اسپری خنک کننده برای جلوگیری از آسیب رسیدن به سطح پوست شما زده می شود. همچنین، چون بهبودی در اعماق پوست شما صورت می گیرد، ممکن است ماه ها زمان برای مشاهده نتیجه نیاز باشد. برای دریافت کامل مزایای درمان ممکن است چهار تا شش جلسه درمان مورد نیاز باشد. نوع درمان با لیزر پوستی که برای شما موثرتر خواهد بود بستگی به نوع زخم شما دارد.

برچسب‌ها: بدون برچسب

نظر خود را بنویسید

مشخصات شما منتشر نخواهد شد. فیلد هایی که با * مشخص شده اند را باید تکمیل کنید.