بهترین دستگاه لیزر موهای زائد

بهترین دستگاه لیزر موهای زائد ۲۰۲۰

کندلا، YAG، لایت شیر، سوپرانو و… تنها چند مورد از انواع دستگاه های لیزری هستند که در تبلیغات رفع مو های زائد دیده می شوند. متقاضیان در هنگام انتخاب مناسب ترین نوع لیزر برای پوست و موی خود دچار سردرگمی می شوند. بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای شما به نوع و رنگ پوست شما بستگی دارد. در این مطلب، چهار نوع از رایج ترین انواع دستگاه های لیزر را معرفی و مزایا و معایب هر کدام را نیز بررسی می کنیم.

این چهار نوع شامل Nd:Yag، الکساندرایت، دایود و روبی می شوند. این لیست به هیچ عنوان کامل و جامع نیست اما می تواند در گرفتن یک تصمیم آگاهانه تر به افراد کمک کند.

لیزر ان دی یگ

لیزر nd yag

این لیزر بهترین گزینه برای پوست های تیره است.

یکی از معیار های تمایز لیزر ها میزان جذب ملانینی یا به عبارت دیگر مقدار پرتو و حرارتی است که توسط ملانین گرفته می شود. ملانین رنگدانه ای است که در پوست و مو یافت می شود. لیزر Nd:YAG به دلیل میزان جذب پایین تر آن در ملانین، برای رفع مو در افراد دارای پوست تیره نسبت به دیگر لیزر ها ترجیح داده می شود.

این لیزر با طول موج بلندی که دارد ایمنی بیشتری داشته و می تواند با عبور از ملانین پوست جذب ملانین مو شود. با این حال، از آنجایی که لیزر جذب مناطق پر تراکم ملانین می شود تاثیر چندانی بر مو های نازک یا سفید ندارد.

مزایای لیزر nd yag

همانطور که گفته شد، این لیزر دارای طول موج های بلند تر بوده و استفاده از آن برای پوست های تیره ایمن تر است. علاوه بر آن، این لیزر بیشترین توانایی را در تخریب پاپیلا دارد. پاپیلا ساختاری پیازی شکل است که در قاعده فولیکول مو قرار گرفته است.

معایب لیزر nd yag

به دلیل جذب ملانینی پایین، دستیابی به بهترین نتایج نیازمند جلسات درمانی بیشتر می باشد. استفاده از این نوع لیزر بر مو های نازک می تواند درد بیشتر و تاثیر کمتری به همراه داشته باشد.

نام های تجاری رایج لیزر nd : yag

 Cutera CoolGlide, Cynosure Elite, Candela GentleYAG

لیزر الکساندرایت

لیزر الکساندرایت

بهترین دستگاه لیزر برای پوست های زیتونی و روشن، لیزر الکساندرایت است.

این دستگاه لیزر نسبت به برخی رقبای خود طول موج های اندکی بلند تر داشته که همین مزیت آن را برای طیف وسیعی از رنگ های پوست از جمله زیتونی قابل استفاده می کند. لازم به ذکر است که بلندی طول موج این لیزر هم اندازه لیزر Nd:YAG نیست.

مزایای لیزر الکساندرایت

شاید بهترین مزیت لیزر الکساندرایت بزرگ تر بودن ناحیه تابش و سرعت بالای تکرار آن باشد که در زمان کمتر سطح وسیع تری از پوست را درمان می کند. این خصوصیت لیزر الکساندرایت را به یکی از سریع ترین روش های موجود تبدیل کرده است.

معایب لیزر الکساندرایت

لیرز الکساندرایت با داشتن طول موج بلند، جذب ملانینی بالایی دارد. به همین دلیل در استفاده از این لیزر، خطر تغییر رنگ پوست و سوختگی برای تمامی پوست ها به جز انواع بسیار روشن بالا می باشد.

نام های تجاری رایج لیزر الکساندرایت

Candela GentleLase, Cynosure Apogee, EpiTouch Plus

لیزر دایود

لیزر دایود

این گزینه، بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای پوست هایی با تیرگی متوسط تا زیاد است.

لیزر دایود یکی از جدید ترین و رایج ترین انواع لیزر های رفع مو بوده که برای پوست هایی با تیرگی متوسط تا زیاد طراحی شده است.

مزایای لیزر دایود

لیزر دیود هر دو طول موج بلند و کوتاه را تولید می کند. به همین دلیل نیز میزان جذب ملانینی چندانی نداشته و به فولیکول های مو در عمق پوست نفوذ می کند. علاوه بر آن، داشتن طول موج های بلند خطر آسیب پوستی را نیز کاهش می دهد.

معایب لیزر دایود

در این نوع لیزر، افراد دارای رنگ پوست تیره تر معمولا به جلسات درمانی بیشتری نیاز خواهند داشت.

نام های تجاری رایج لیزر دایود

LightSheer, SLP 1000, LaserLite, ALma SopranoXL

لیزر ipl

 IPL

این دستگاه برای موهای تیره روی پوست روشن مؤثر است.

لیزرهای IPL از نور پالسی استفاده می کنند که طول موج های مختلفی را در بر میگیرد و در واقع در دسته لیزر قرار نمی گیرد. آی پی ال برای موهای درشت و همچنین ریز مو مؤثر است، اگرچه به نظر نمی رسد به اندازه لیزرهای Nd: YAG مؤثر باشد. در این نوع لیزر، به جلسات درمانی بیشتری نیز است.

مزایای IPL

عوارض جانبی کمتری به نسبت لیزر دارد. مدت زمان جلسات کوتاه تر می باشد.

معایب IPL

ممکن است باعث سوختگی پوست فرد شود. برای موهای روشن روی پوست های تقریبا تیره یا تیره موثر نخواهد بود.

ماسک صورت

بهترین ماسک های خانگی برای صورت

پوست انسان مدام در معرض آلودگی است و نیاز به پاکسازی و مراقبت دارد. یکی از روش های رسیدگی به پوست در خانه، ماسک های طبیعی هستند. با ماسک صورت خانگی میتوانیم حتی شده برای مدتی کوتاه، پوستی شفاف داشته باشیم…

۹ روش برای تهیه ماسک صورت خانگی

در این مقاله روش‌هایی ساده و آسان برای درست کردن ماسک خانگی معرفی می‌کنیم که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید و از نتیجه کار لذت ببرید.

ماسک موز و عسل

تهیه ماسک صورت با موز

اگر از ماسک موز استفاده کنید دیگر هیچ نیازی به بوتاکس نخواهید داشت! با این میوه می‌توانید ماسکی کاملاً طبیعی و خانگی درست کنید که هم پوستتان را مرطوب می‌کند و هم ظاهری نرم‌ و لطیف به آن می‌دهد. کافی است یک موز رسیده متوسط را له کنید تا حالت خمیری بگیرد. سپس آن را به‌آرامی روی پوست صورت و گردنتان بگذارید.

اجازه دهید این ماسک بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی پوستتان بماند و سپس آن را با آب سرد بشویید. یکی دیگر از روش‌های تهیه ماسک با موز، این است که یک‌چهارم فنجان ماست را با دو قاشق غذاخوری عسل و ۱ عدد موز متوسط مخلوط کنید و روی صورتتان بگذارید. ترکیب ماست و عسل برای برطرف کردن جوش‌های صورت بسیار مفید است.

ماسک سرکه سیب

تهیه ماسک صورت با سرکه سیب

سرکه برای روشن کردن رنگ پوست بسیار مناسب است. استفاده از سرکه برای پوست، به زمان هلن تروایی مربوط می‌شود اما امروزه هنوز کاربرد زیادی در تهیه ماسک صورت دارد. ابتدا صورتتان را خوب بشویید. سپس ۱ قاشق غذاخوری سرکه‌سیب را با دو فنجان آب مخلوط کنید. این ماسک پوستتان را پاکیزه و براق می‌کند و باعث سفت شدن آن می‌شود. همچنین می‌توانید برای تهیه این ماسک یک‌چهارم فنجان سرکه‌سیب را با یک‌چهارم فنجان آب ترکیب کنید. سپس محلول را روی پوستتان بمالید و بگذارید خشک شود.

ماسک شیر

تهیه ماسک صورت با شیر

با استفاده از این روش می‌توانید خانه‌تان را به یک مرکز مراقبت از پوست واقعی تبدیل کنید! کافی است یک‌چهارم فنجان شیر خشک را با کمی آب مخلوط کرده و یک خمیر تقریباً ضخیم درست کنید. پوستتان را با این خمیر بپوشانید و بگذارید کاملاً خشک شود. سپس آن را با آب گرم بشویید. با استفاده از این ماسک صورتتان جوان‌تر می‌شود و حس تازگی را کاملاً روی آن احساس خواهید کرد.

ماسک جو دوسر

تهیه ماسک صورت با جو دوسر

اگر به‌زودی مهمانی یا قرار ملاقاتی در پیش دارید و می‌خواهید خیلی سریع پوستی تازه و زیبا پیدا کنید، این ماسک را به شما پیشنهاد می‌کنیم. برای تهیه این ماسک باید یک‌دوم فنجان آب داغ (نه آب جوش) را با یک‌سوم فنجان جو دو سر مخلوط کنید. بگذارید این مخلوط دو یا سه دقیقه بماند و سپس ۲ قاشق غذاخوری ماست، ۲ قاشق غذاخوری عسل و یک عدد سفیده تخم‌مرغ کوچک به آن اضافه کنید. لایه نازکی از ماسک را روی صورتتان بگذارید و اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند. سپس پوستتان را با آب گرم بشویید.

ماسک سس مایونز

تهیه ماسک صورت با سس مایونز

وقتی می‌توانید با یک ماسک خانگی و طبیعی پوستتان را درمان کنید، چرا باید پولتان را با خرید کرم‌های گران‌قیمت هدر دهید؟ کمی سس مایونز را به‌آرامی روی صورتتان بمالید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. سپس آن را از روی پوستتان بردارید و با آب سرد بشویید. بعد از استفاده از این ماسک پوستتان صاف و پاکیزه می‌شود.

تهیه ماسک صورت با ماست

دیگر برای پاکسازی پوست هیچ نیازی نیست به مراکز درمانی پوست بروید. با تهیه این ماسک خانگی منافذ پوستتان تنگ‌تر می‌شوند و پوستی پاکیزه خواهید داشت. کافی است کمی ماست را روی صورتتان بمالید و بگذارید حدود ۲۰ دقیقه بماند. با استفاده از ماست حتی می‌توانید ماسکی برای احیای پوست هم درست کنید. پرتقالی را به چهار قسمت تقسیم کرده و یکی از قاچ‌ها را داخل لیوان فشار دهید تا آبش گرفته شود. سپس یک قاشق چای‌خوری ماست و یک قاشق چای‌خوری ژل میوه آلوئه‌ورا هم به آن اضافه کنید. بگذارید این ترکیب حداقل پنج دقیقه روی پوستتان بماند و سپس آن را بشویید.

ماسک خردل

تهیه ماسک صورت با خردل

با استفاده از ماسک خردل پوستی بانشاط و صاف خواهید داشت. کمی خردل (که رنگ زرد ملایمی دارد) را بردارید و آن را روی قسمتی از پوستتان امتحان کنید تا مطمئن شوید که به آن حساسیت ندارید. سپس آن را روی صورتتان بگذارید و از نتیجه کار لذت ببرید.

ماسک تخم مرغ

تهیه ماسک صورت با تخم‌مرغ

یکی دیگر از موادی که برای پوستتان معجزه می‌کند، تخم‌مرغ است که مطمئنم همه در یخچال خانه‌هایتان دارید. اگر پوستتان خشک است و نیاز به آبرسانی دارد، از زرده تخ‌مرغ استفاده کنید ولی اگر پوستی مرطوب دارید، سفیده تخم‌مرغ را بردارید؛ سپس آن را با کمی عسل یا لیمو مخلوط کنید (اختیاری). کسانی که پوست معمولی دارند می‌توانند کل تخم‌مرغ را روی صورتشان بگذارند و نیازی نیست زرده و سفیده آن را جدا کنند. ماسک تخم‌مرغ را روی صورتتان بگذارید و بعد از سی دقیقه آن را بشویید.