لیزر صورت جای جوش

لیزر صورت برای جای جوش و زخم

خیلی از ما، روی صورتمان جای زخم و جای جوش داریم که آفت زیبایی مان شده است! شاید هر روز به این مساله فکر کنیم که اگر این خط و خش ها و اسکار ها و فرورفتگی های پوست پرتقالی طور، روی صورتمان نبود چقدر زیباتر میشدیم! شاید حتی به آرایش هم نیازی نداشتیم و روزها فقط با یک ضد آفتاب ساده بی رنگ از خانه بیرون میزدیم! این روزها اسم لیزر صورت زیاد به گوشمان خورده است. شاید تنها راه رفع این نقوش دوست نداشتنی صورتمان همین باشد! اینجا قصد داریم بیشتر در مورد آن بدانیم …

لیزر صورت برای جای زخم

اسکار زخم یادآور ناخوشایندی از روند سلامت بدن است . هنگامی که پوست شما پس از حادثه ، عفونت ، التهاب یا جراحی خود به خود زخم را ترمیم می کند ، اسکار یا جای آن باقی می ماند. برخی از این اسکار ها  جای جوش هایی هستند که به درمان آن  ها پرداخته نشده است. زخم ها از نظر شکل و اندازه متفاوت هستند. ممکن است با گذشت زمان قرمز و ضخیم شوند و یا حتی محو شوند. گاهی هم شاید اسکارهایی باقی گذارند که باعث شود به فکر روش های زیبایی برای از بین بردن آنها باشید.

این روزها ، فناوری لیزر پوست پیشرفت کرده است تا جایی که می توان اقدامات بسیاری برای درمان زخم ها انجام داد. لیزر، از بین برنده یا کاهش دهنده ی اسکار روشی معمول است که در مطب متخصصان پوست یا کلینیک های  لیزر پوست انجام می شود. با استفاده از لیزر ، بسته به شدت آنها ، جای زخم ها به میزان قابل توجهی کاهش می یابند و احتمالاً پاک می شوند.

انواع لیزر صورت

سه نوع اصلی از درمان های لیزر پوست موجود است:

لیزر صورت برای جای جوش

لیزر بازسازی کننده پوست

 در این روش درمانی ، متخصصان پوست از لیزر پرقدرت برای از بین بردن لایه سطحی پوست که زخم شده است استفاده می کنند. لیزر همچنین به لایه های میانی پوست نیز نفوذ کرده و پوست را محکم و صاف می کند.

لیزر بازسازی کننده پوست به صورت سرپایی در مطب پزشک یا کلینیک لیزر پوست انجام می شود و معمولاً یک تا دو ساعت طول می کشد. استفاده از عینک در حین لیزر از چشم های شما در برابر نور لیزر محافظت می کند و برای کاهش درد، بی حس کننده موضعی به شما زده می شود. متخصص پوست، پروب  لیزر را بر روی اسکار زخم قرار می دهد تا سلول های آسیب دیده پوست را از بین ببرد. در هر بار قرارگیری پروب لیزر ، سلول های بیشتری را از بین می برد.

انواع لیزر بازسازی پوست برای جای جوش

دو نوع لیزر برای بازسازی مجدد پوست وجود دارد که هر یک دارای جوانب مثبت و منفی هستند :

لیزر CO2 برای جای جوش

لیزر CO2 

لیزر قدرتمندی است که به اعماق پوست نفوذ می کند و در رفع اسکارهای ضخیم تر و عمیق تر بهتر عمل می کند. در نتیجه، زمان ریکاوری طولانی تر است(معمولاً حدود دو هفته). این روش همچنین می تواند دردناک باشد.

لیزر اربیوم یاگ

لیزر اربیوم YAG نسبت به لیزر CO2 از قدرت کمتری برخوردار است و بیشتر در درمان زخم های کم عمق مورد استفاده قرار می گیرد. هنگام از بین بردن اسکار زخم با استفاده از این لیزر، به بی حسی موضعی کمتری نیاز خواهید داشت و زمان بهبودی شما سریعتر (حدود یک هفته) خواهد بود. هم چنین این نوع لیزر می تواند گران باشد.

درمان انواع جوش صورت

بیشتر بخوانید

                            راه درمان انواع جوش چگونه است؟ دکتر رعنا هاشمی به این سوال پاسخ می دهد. روی دکمه زیر کلیک کنید.

درمان انواع جوش صورت

لیزر فرکشنال

این لیزر درمانی دقیق، از پرتوهای ریز نوری استفاده می کند که به عمق پوست نفوذ می کنند. نتیجه آن، ده ها یا حتی صدها سوراخ ریزی است که در آن سلول های پوستی برداشته و توسط پوست سالم احاطه می شوند. این سوراخ ها به تجزیه ی سلول های قدیمی و هم زمان تحریک تولید کلاژن در لایه های عمیق تر پوست کمک می کنند. پوست سالم اطراف آن به بهبودی سریع آسیب ایجاد شده توسط لیزر درمانی کمک می کنند و در نتیجه سلول های تازه و جدید پوست ایجاد می شوند.

لیزر فراکشنال برای جای جوش

در این روش بی حسی موضعی از ایجاد درد جلوگیری می کند. این روش درمانی کمتر تهاجمی است و نیاز به زمان کمی برای بهبودی دارد. همچنین به اندازه لیزر بازسازی کامل، بهبودی ایجاد نمی کند . بیماران معمولاً دچار قرمزی یا تورم جزئی می شوند که در طی چند روز محو خواهد شد.

به احتمال زیاد به سه تا پنج جلسه درمان به فاصله یک هفته نیاز دارید. در حالی که بهبودی فوراً پس از یک جلسه مشاهده می شود، اما  برای رسیدن به نتایج واقعی درمان باید چند ماه صبر کنید.  اگر یک ناحیه خاص از پوست شما تحت درمان قرار بگیرد، مبلغ کمتری را می پردازید.

میکرونیدلینگ چیست

بیشتر بخوانید

                                                    میکرونیدلینگ، روشی شگفت انگیز برای جوانسازی پوست صورت و رهایی از اسکار

میکرونیدلینگ

لیزر بازسازی کننده غیر ساینده

متخصصان پوست از لیزرهای مادون قرمز برای گرم کردن لایه های داخلی پوست استفاده می کنند که سطح پوست دست نخورده می ماند. این امر باعث تولید کلاژن و ایجاد سلول های جدید پوست می شود تا جایگزین سلول های آسیب دیده زخم شوند. مزیت این روش زمان کوتاه آن است چون به زمان ریکاوری نیاز ندارد. 

این روش می تواند تا حدودی دردناک باشد اما در حال انجام لیزر، یک اسپری خنک کننده برای جلوگیری از آسیب رسیدن به سطح پوست شما زده می شود. همچنین، چون بهبودی در اعماق پوست شما صورت می گیرد، ممکن است ماه ها زمان برای مشاهده نتیجه نیاز باشد. برای دریافت کامل مزایای درمان ممکن است چهار تا شش جلسه درمان مورد نیاز باشد. نوع درمان با لیزر پوستی که برای شما موثرتر خواهد بود بستگی به نوع زخم شما دارد.

مزایای لیفت صورت

تاثیر لیفت صورت بر زیبایی چهره

لیفت مایع صورت، روشی است که در آن از طریق تزریق غیر جراحی ترکیباتی برای لیفت کردن پوست سالخورده استفاده می شود. همانطور که از نام آن پیداست ، در این روش تزریق یک ترکیب “مایع”  یا ژل صورت می گیرد. در بسیاری از بیماران ، بازگرداندن حجم از دست رفته با روش لیفت مایع صورت، جوانسازی چشمگیری  بدون آثار تخریبی جراحی حاصل می گردد.با استفاده از لیفت صورت مایع  می توانید با بازگرداندن چین و چروک ها جوانی خود را دوباره به دست آورید! 

مزایای لیفت صورت 

در علم زیبایی شناسی ، بیماران ما از نتایج خارق العاده ای که می توانند با لیفت مایع صورت به دست آورند، شگفت زده شوند. لیفت صورت بدون جراحی علاوه بر اینکه به شما کمک می کند احساس  زیبایی داشته باشید ، مزایای زیر را نیز دارد:

 غیر تهاجمی است.

لیفت صورت با ژل

بر خلاف روش های سنتی ، لیفت مایع  صورت نیازی به جراحی ندارد. این بدان معنی است که هیچ گونه برش ، بیهوشی عمومی و بخیه ای در آن وجود ندارد. همچنین خطر عوارضی مانند عفونت، خونریزی یا زخم در آن بسیار کم تر است.

هدفمند است.

هنگامی که از روش لیفت مایع صورت استفاده می کنید ، می توانید تعیین کنید که دقیقاً کدام قسمت های صورت خود را بازیابی کنید. اگرچه امکان درمان کل صورت وجود دارد اما می توانید این روش را در مناطق مشکل دار مانند گونه ها یا فک که به عنوان “لیفت میانی صورت” نیز شناخته می شوند محدود کنید.

دوره ی نقاهت ندارد.

لیفت مایع صورت یک روش سرپایی است که مدت زمان بهبودی طولانی ای ندارد. شما می توانید صبح وارد کلینیک شوید و بعد از اتمام مراحل آن بعد از ظهر به کار خود بپردازید. تنها عوارض جانبی موقتی  ممکن است تجربه کنیدکه شامل تورم، کبودی یا قرمزی مختصر است.

نتایج  آن فوری هستند.

مزایای انجام لیفت صورت

به جای این که هفته ها برای دیدن نتایج حاصل از لیفت صورت با  روش جراحی منتظر باشید ، لیفت صورت مایع به شما این امکان را می دهد که در طی چند ساعت صورت جدید خود را ببینید! بعد از کم شدن تورم اولیه ، می توانید از ظاهر و طراوت خود ،که نتایج آن از چهار ماه تا دو سال به طول می انجامد،لذت ببرید.

مقرون به صرفه است.

با وجود هزینه هایی از جمله دستمزد جراحان ، بیهوشی ، اتاق های بیمارستانی و داروها ، هزینه عمل جراحی بسیار بیش تر خواهد شد. لیفت صورت مایع به طور قابل توجهی ارزان تر است و تنها هزینه های آن شامل تهیه کردن سرنگ و  دستمزد متخصص ماهر در این کار  است. 

ظاهر طبیعی دارد. 

لیفت صورت بدون جراحی

لیفت صورت با ژل همان قدر که به شما کمک می کند که جوان تر به نظر برسید در عین حال آن قدر ظریف است که هیچ کس گمان نمی کند که شما کاری انجام داده باشید. و چون هیچ گونه برشی ایجاد نمی شود دیگر نیاز نیست نگران به جا ماندن اسکار های ناخوشایند باشید.

برخی از متخصصان می گویند که عاشق کارایی این محصولات هستند ، زیرا که سایر فیلر های پوستی برای بازیابی حجم از دست رفته در روند پیری قابل استفاده نیستند. Juvederm همچنین با”لیفت” ملایم چهره ، به شما ظاهری آرام تر و جوانی که به دنبال آن هستید را ، می بخشد.

تزریق ژل ژوویدرم

بیشتر بخوانید

                                           مراحل انجام تزریق ژل ژوویدرم به لب توسط دکتر رعنا هاشمی را در لینک زیر مشاهده نمایید.

جدیدترین متد تزریق ژل لب

لیفت صورت از چه سنی ؟

اگر شما مثل اکثر افرادی هستید که مشغول لیفت صورت هستند ، سپس متوجه شدید که باید  این کار را در سن خاصی انجام دهید احتمالا تعجب کرده اید.اگرچه افراد در اواسط دهه ۴۰ اغلب بهترین نتیجه را می بینند ، اما سن مطلوب برای لیفت صورت بسته به شرایط هر فردی که از نظر چهره منحصر به فرد است متفاوت می باشد.

در بیشتر موارد ، افراد در دهه های ۴۰ ، ۵۰ و ۶۰ بهترین کاندیدهای انجام جراحی لیفت هستند. با این وجود ، هرکسی که از وضعیت سلامت عمومی خوبی برخوردار باشد و شاهد شروع علائم پیری روی صورت خود باشد ، می تواند کاندید لیفت صورت گردد . بنابراین ، به جای تمرکز بر روی یک سن خاص ، به دنبال نشانه های پیری باشید تا بهترین زمان برای لیفت را تعیین کنید. اغلب، نشانه های پیری به شکل های زیر روی صورت پدیدار می شوند:

لیفت صورت برای رفع چین و چروک

لیفت صورت چقدر دوام دارد ؟

نتایج لیفت مایع صورت دائمی نیستند ، اما این ترکیب می تواند بیش از یک سال دوام‌ بیاورد. محل تزریق و انواع روش های تزریقی که استفاده می شوند در ماندگاری اثر درمان نقش ایفا می کنند. برای افزایش طول عمر درمان  مراجعات مرتب توصیه می شود.

به دنبال مراجعات مرتب به دلیل افزایش تولید کلاژن طبیعی ، فیلر ها دوام بیشتری پیدا می کنند. این مراجعات باید به صورتی برنامه ریزی شوند که هنوز کمی ماده فیلر در پوست باقی مانده باشد.

خبر جالب در مورد لیفت مایع صورت این است که ترکیب فیلر ها و بوتاکس در هنگام استفاده با هم ، روی طول هر یک از این درمان ها نسبت به وقتی که جدا گانه به کار می روند ،تاثیرگذار است. 

قیمت تزریق ژل ژوویدرم

قیمت یک سی سی ژل ژوویدرم اصل ۲.۲۰۰.۰۰۰ تومان می باشد. برای لیفت صورت حداقل ۳ سی سی ژل ژوویدرم لازم است.

درمان لک صورت

درمان لک صورت به سریعترین روش ممکن!

درمان لک صورت یکی از مهمترین گام های زیبایی صورت است. لکه های تیره (هایپر پیگمانتاسیون) هنگامی بر روی پوست پدیدار می شوند که پوست بیش از مقدار طبیعی ملانین تولید کند. چشم، پوست و مو رنگ خود را از ملانین می گیرند. لکه های تیره پوست نیازمند درمان نبوده و بروز آن ها جای نگرانی ندارد. با این حال، برخی افراد به دلایل زیبایی تمایل به رفع آن ها دارند. بسته به علت بروز، افراد برخی از انواع این لکه ها را (لکه های پیری یا لکه های آفتابی) می نامند. در این مقاله عوامل، درمان های پزشکی و درمان های خانگی لکه های تیره پوست را بررسی می کنیم.

علائم لک صورت

لکه های تیره پوست می توانند رنگی از قهوه ای روشن تا تیره داشته باشند. رنگ لکه های تیره به رنگ پوست فرد بستگی دارد. این لکه ها از جنس بافت پوست بوده و دردناک نمی باشند. لکه های تیره علاوه بر داشتن اندازه های متفاوت می توانند در هر ناحیه از بدن تشکیل شوند. با این حال، اغلب در نواحی بروز می دهند که در معرض نور خورشید قرار دارند.

لک صورت

بروز لکه های تیره در نواحی زیر رایج است:

پشت دست ها

صورت

کمر

شانه ها

رنگ لکه ها در افراد دارای پوست تیره اغلب چند پرده تیره تر بوده و معمولا ظرف ۶ تا ۱۲ ماه از بین می رود. از بین رفتن لکه های تیره تر می تواند سال ها به طول انجامد. با اینکه لکه ها می توانند به رنگ قهوه ای بروز داده و تفاوت رنگ زیادی با پوست داشته باشند، اما تغییرات شدید رنگ پوست اغلب ظاهری به رنگ آبی یا خاکستری دارد.

علت لک صورت

لکه های تیره چندین عامل متفاوت دارند که به شرح زیر می باشند:

لک صورت بخاطر آفتاب سوختگی

لک صورت بخاطر آفتاب سوختگی

لکه های ناشی از این عامل اغلب به نام لکه های آفتابی یا کبدی نامیده می شوند. افراد پس از قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا دستگاه های برنزه سازی به این لکه ها دچار می شوند. نواحی ای از بدن که بیشترین مقدار نور خورشید را دریافت می کنند، از نظر ابتلا به این لکه های خورشیدی در معرض خطر بالا تری قرار دارند. از جمله این نواحی می توان به صورت، دست ها و بازو ها اشاره کرد.

لک صورت بخاطر هورمون

ملاسما یک اختلال پوستی است که منجر به تغییر رنگ نواحی کوچکی از پوست می شود. این اختلال در زنان مخصوصا در دوره بارداری بیشتر است.

تاثیر مصرف دارو بر لک صورت

برخی دارو ها می توانند تولید رنگدانه های پوستی را افزایش داده و منجر به بروز لکه های تیره شوند. رایج ترین عامل نیز دارو های ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs)، تتراسایکلین و سایکوتروپیک ها هستند.

لک صورت بخاطر التهاب پوست

لکه های تیره می توانند پس از التهاب پوست پدیدار شوند. التهاب می تواند در اثر عوامل مختلفی بروز دهد که از جمله آن ها می توان به اگزما، پسوریازیس، آسیب پوستی و آکنه اشاره کرد.

لک صورت بخاطر زخم

لکه های تیره می توانند پس از التیام نیش حشرات، سوختگی یا بریدگی پوست به وجود آیند. همچنین امکان دارد با گذشت زمان محو شوند.

تحریک پوستی

محصولات زیبایی پوست یا مو نیز می توانند سبب تحریک پوست و تشکیل لکه های تیره شوند.

دیابت و لک صورت

دیابت می تواند سبب تیره تر شدن برخی نواحی پوست شود. بیماری های مرتبط با دیابت شامل آکانتوزیس نیگریکانس، لکه های ساق پا و درماتوپاتی دیابتی هستند. برخی افراد این موارد را با لکه های پیری اشتباه می گیرند. آکانتوزیس نیگریکانس بیماری است که سبب تیرگی و نرمی پوست می شود. لکه های تیره پوست نیازمند درمان نبوده اما برخی افراد به دلایل زیبایی خواهان رفع آن ها هستند.

تشخیص لک صورت

پزشک یا متخصص پوست با معاینه لکه های تیره و گرفتن تاریخچه پزشکی به عامل لکه های تیره پوست پی می برد. در حین معاینه فیزیکی ممکن است پزشک با استفاده از لامپ وود پوست بیمار را معاینه کند. لامپ وود با تابش امواج فرابنفش این لکه ها را برای پزشکان نمایان می کند. در برخی موارد، به دلیل ویژگی های خاص یک لکه پزشکان آزمایش های بیشتری انجام می دهند تا وجود عامل سرطان بررسی شود.

عوامل خطر لک صورت

تمامی افراد می توانند به لکه های تیره پوست دچار شوند. به نظر می رسد که برخی عوامل خطر احتمال ابتلای افراد را افزایش می دهند. از جمله این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

بیماری کبدی عامل لک صورت

دیابت

بارداری

بیماری کبدی

آسیب یا تروما به پوست

قرار گیری در معرض نور خورشید

دارو های افزایش دهنده تولید رنگدانه

بیماری های پوستی از جمله آکنه، اگزما یا پسوریازیس

درمان لک صورت

 متخصصان پوست می توانند برای روشن کردن لکه های تیره پماد یا فرایند های درمانی تجویز کرده و یا در برخی موارد نسبت به برداشت لکه ها اقدام کنند. فرایند های درمانی نسبت به پماد ها هزینه بیشتری دارند. با اینکه سرعت تاثیر گذاری فرایند های درمانی بیشتر است اما احتمال بروز عوارض جانبی ناشی از آن ها نیز بالا تر می باشد. بهترین گزینه درمانی می تواند به علت، اندازه و ناحیه لکه تیره بستگی داشته باشد. متخصص پوست می تواند یکی از درمان های زیر را برای رفع لکه های تیره پیشنهاد دهد:

درمان لک صورت با لیزر

درمان های لیزری صورت انواع مختلفی دارند. رایج ترین لیزر رفع لکه ها از پالس های شدید نوری استفاده می کند. نور لیزر ملانین را هدف قرار داده و لکه های تیره را از بین می برد.

درمان لک صورت با میکرودرم ابریژن

در فرایند میکرودرم ابریژن متخصص پوست با استفاده از یک ابزار خاص و دارای سطحی خشن، لایه خارجی پوست را از بین می برد. این درمان با تحریک تولید کلاژن جدید سبب کاهش لکه ها می شود.

درمان لک صورت با لایه بردار های شیمیایی

لایه بردار های شیمیایی محلول هایی هستند که بر روی پوست اعمال شده و با از بین بردن سطح پوست منجر به رشد پوست جدید می شوند. این روش می تواند به تدریج سبب رفع لکه های تیره شود.

درمان لک صورت با کرایوتراپی

کرایوتراپی فرایندی است که در آن نیتروژن مایع با هدف انجماد بر نواحی تیره اعمال شده و به سلول های پوست آسیب می رساند. پوست معمولا پس از التیام رنگ روشن تری خواهد داشت.

درمان لک صورت با پمادهای روشن کننده

درمان لک صورت با پمادهای روشن کننده پوست

این پماد ها سبب روشن و سفید تر شدن رنگ پوست می شوند. پماد های روشن کننده به صورت تدریجی اثر کرده و ظرف چند ماه ظاهر لکه های تیره را کاهش می دهند. هیدروکوئینون، عنصری فعال در پماد ها، سبب جلوگیری از تولید ملانین می شود. محصولات تجویزی معمولا دارای ۳ تا ۴ درصد از این ماده هستند.

پیشگیری از لک صورت

ممکن است پیشگیری از بروز لکه های تیره پوست همیشه امکان پذیر نباشد. برای مثال، پیشگیری از تغییرات هورمونی دوره بارداری که منجر به ایجاد ملاسما می شوند امکان پذیر نیست. با این حال، اقداماتی وجود دارند که افراد با عمل به آن ها می توانند احتمال ابتلا به لکه های تیره را کاهش داده و از تیره تر شدن آن ها پیشگیری کنند. از جمله این اقدامات می توان موارد زیر را نام برد:

پیشگیری از لک صورت

به صورت روزانه و حتی در روز های نه چندان آفتابی از ضد آفتاب هایی با SPF بالا تر از ۳۰ استفاده کنید.

جهت محافظت بیشتر از پوست خود از کلاه های لبه پهن و عینک آفتابی استفاده کنید.

نسبت به درمان بیماری هایی چون آکنه اقدام کنید زیرا این موارد می توانند به بروز التهاب منجر شوند.

از قرار گرفتن در معرض آفتاب در ساعت های ۱۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر خودداری کنید. نور خورشید در این ساعت ها بیشترین قدرت را دارد.