فهرست موضوعات
فیلر شقیقه برای بالا بردن ابرو؛ فیلر شقیقه برای بازگرداندن حجم از دست رفته در ناحیه شقیقه اعمال می شود. شقیقه ها که به آن تمپورال نیز می گویند، در دو طرف صورت، دو طرف و خارج چشم ها قرار دارند. افتادگی در شقیقه ها ممکن است به دلیل عوامل مختلفی مانند افزایش سن و ضعیف شدن عضلات رخ دهد. این وضعیتی است که می تواند از نظر زیبایی، ظاهر فرد را مختل کند. اما با پر شدن شقیقه، این وضعیتی که فرد را ناراضی کرده است از بین می رود.
پر کردن شقیقه چیست؟
کاهش حجم در ناحیه شقیقه به دلیل سن، پوکی استخوان یا عوامل ژنتیکی مشاهده می شود. اگرچه وجود این موضوع هیچ مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کند، اما می تواند باعث شود که فرد مسن تر از آنچه که هست به نظر برسد. این وضعیت می تواند فرد را ناراحت و ناراضی کند. با این حال، در روش زیبایی پزشکی، اعمال پرکننده در بسیاری از قسمتهای بدن، در ناحیه شقیقه نیز اعمال میشود. روش پر کردن شقیقه به صورت هم حجم و هم ظاهری سالم می بخشد. ساختار پوست در ناحیه شقیقه دارای بافت نازکی است. بسته به سن و استفاده بیش از حد از حالات صورت، چین و چروک به راحتی در این ناحیه ایجاد می شود.. به لطف روش پر کردن شقیقه ها، پوست جوان تر و پرتر به نظر می رسد.
مزایای فیلر شقیقه برای بالا بردن ابرو چیست؟
خطوط ایجاد شده در اثر حالات صورت در ناحیه شقیقه را از بین می برد.
ظاهری پرنشاط برای صورت ایجاد میکند.
با فیلر در قسمت شقیقه ابروها به مقداری که برای صورت بیمار مناسب باشد به سمت بالا کشیده می شود.
چین و چروک های موجود را کاهش می دهد و در نتیجه ظاهری جوان تر ایجاد می کند.
ظاهری حجیم تر و پرتر را فراهم می کند،
صورت متناسب تر و از نظر زیبایی شناسی دلپذیرتر می شود.
سبب کانتورینگ قسمت بالای صورت میشود.
چه کسی می تواند فیلر شقیقه برای بالا بردن ابرو را دریافت کند؟
این روش فیلر شقیقه برای بالا بردن ابرو را مانند سایر روشهای پر کردن، تقریباً توسط همه افرادی که رشد فیزیکی خود را کامل کردهاند ترجیح داده میشود. پر کردن شقیقه، که در محدوده کاربردهای ضد پیری نیز قرار دارد ، هم توسط مردان و هم زنان ترجیح داده می شود. همچنین این کار توسط افراد جوان و میانسالی که می خواهند اثرات پیری را کاهش دهند ترجیح داده می شود. علاوه بر این، به لطف اسید هیالورونیک موجود در فیلر، پوست جوان تر و شاداب تر به نظر می رسد. فرآیند پر کردن توسط پزشک زیبایی در این زمینه اعمال می شود. در غیر این صورت، نتایج غیرمنتظره و نامطلوب ممکن است رخ دهد.
چه کسانی نباید پر کردن شقیقه داشته باشند؟
زنان حامله،
زنانی که به کودکان خود شیر می دهند،
کسانی که سکته کرده اند،
افراد مبتلا به بیماری قلبی کنترل نشده
افرادی که به ماده موجود در فیلر حساسیت دارند،
افراد مبتلا به اختلالات لخته شدن خون،
افراد مبتلا به انسداد عروقی،
فیلرهای تمپورال برای افراد مبتلا به عفونت های پوستی اعمال نمی شود.
حتما باید از فیلر های استاندارد مورد تایید سازمان غذا و داروی امریکا استفاده شود.
دلایل فروریختن شقیقه چیست؟
افزایش سن،
عوامل ژنتیکی،
معاینه پوست،
ضعیف شدن عضلات و تحلیل چربی های عمیق
وضعیت پوکی استخوان،
کاهش بافت چربی،
کاهش حجم چربی های عمقی
پر کردن شقیقه با ژل شقیقه از پروتکل مشابهی مانند سایر مراحل پر کردن پیروی می کند. قبل از عمل پر کردن، کرم بیحس کننده روی ناحیه تحت درمان اعمال میشود. بنابراین فرد در حین عمل هیچ گونه درد یا رنجی را احساس نمی کند. هنگامی که کرم شروع به نشان دادن اثر خود کرد، فرآیند پر کردن شروع می شود. سپس فیلر حاوی هیالورونیک اسید به ناحیه مورد نظر تزریق می شود. پر کردن شقیقه یک روش بسیار کاربردی و منحصر به فرد است که زمان کوتاهی را می طلبد. بلافاصله در عرض چند دقیقه اثر خود را نشان می دهد. فرآیند پر کردن یک روش بسیار ایمن و موثر است که توسط متخصصان در این زمینه اعمال شود. به همین دلیل، انتخاب محل مراجعه برای عمل پر کردن و دکتری که آن را انجام می دهد بسیار مهم است.
بعد از پر کردن شقیقه چه چیزی باید در نظر گرفته شود؟
فرد باید از محیط های گرم مانند سونا و حمام خیلی داغ دوری کند.
از ورزش هایی که باعث تعریق می شوند اجتناب شود.
شما باید مقدار زیادی آب بنوشید تا به راحتی ادم را از بین ببرید.
سوالات متداول
پروسه پر کردن شقیقه چقدر طول می کشد؟
این فرآیند پر کردن یک روش بسیار کوتاه، عملی و موثر است. به طور متوسط در ۲۰-۳۰ دقیقه تکمیل می شود.
کاربرد فیلر شقیقه چقدر طول می کشد؟
زمان ماندگاری فرآیند پرکردن بسته به ساختار صورت فرد، ماده پرکننده مورد استفاده و نوع آن متفاوت است. با این حال، به طور متوسط، دوره ماندگاری آنها ۹-۱۵ ماه است.
بیشتربدانید:اصلاح گودی شقیقه ها–ژل شقیقه–ژل چانه–فیلر زاویه فک
عوارض جانبی روش پر کردن شقیقه چیست؟
این روشی است که در صورت اعمال توسط متخصصین و در نواحی استریل هیچ گونه عوارض جانبی ندارد. با این حال، در موارد نادر، افرادی که پوست حساس دارند ممکن است پس از عمل دچار عوارض جانبی مانند قرمزی، تورم و خارش شوند و در مواردی که پزشک آگاه به آناتومی شریان ها نباشد ،حادثه عروقی و نکروز و از دست دادن پوست رخ میدهد.